Over BirdBuzz

Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. De Nederlandse vestiging van Bird & Bird bundelt deze kennis nu op één plek: birdbuzz.nl

BirdBuzz heeft afzonderlijke pagina’s voor de hightech en gereguleerde sectoren waarop Bird & Bird NL zich in hoofdzaak richt: Communications, Electronics & IT, Energy, Life Sciences en Media. Daarnaast hebben ook de verschillende praktijkgroepen (Commercial, Dispute Resolution, Competition, Corporate & Notary, Employment, IP, Regulatory en Tax & Customs) elk hun eigen pagina: sectorkennis kan immers niet zonder diepgaande en specialistische juridisch-inhoudelijke kennis.

De content voor onze kennisportal wordt aangeleverd door de advocaten, fiscalisten en notarissen van de Nederlandse vestiging van Bird & Bird. Daarnaast plaatsen onze informatiespecialisten regelmatig links naar actuele wetgeving en jurisprudentie.

Iedereen kan BirdBuzz via e-mail of RSS-feeds volgen.

Feedback en tips zijn natuurlijk altijd welkom. U kunt hiervoor mailen naar één van onze redacteuren of naar birdbuzz@twobirds.com

Hoofdredactie:

 Evelyn_72x100 Evelyn Tjon-En-Fa is hoofdredacteur van Birdbuzz en hoofd van de Nederlandse Dispute Resolution groep van Bird & Bird. Evelyn is gespecialiseerd in de commerciële procespraktijk (inclusief arbitrage en cassatie), met een focus op civiel procesrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Zij werkt nauw samen met de sectorspecialisten van Bird & Bird en vindt een extra uitdaging in zaken die niet alleen juridisch, maar ook technisch complex zijn.
Evelyn Tjon-En-Fa – Partner Dispute Resolution
 Manon_72x100 Manon Rieger-Jansen is hoofdredacteur van BirdBuzz en partner Intellectuele Eigendom bij Bird & Bird. Zij adviseert en procedeert op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, met een focus op het merkenrecht, auteursrecht en modellenrecht. Daarnaast is Manon hoofd van de Nederlandse brandmanagement groep en adviseert zij op het gebied van de bescherming en registratie van merken- en modellenportfolio’s (onder meer strategie, clearance en portfoliomanagement).
Manon Rieger-Jansen – Partner IP

Redactie:

Inge_72x100 Geoffrey_72x100
Inge Bremmer– Advocaat Media & Dispute Resolution Geoffrey Beurskens – Advocaat Corporate
Linda_2_72x100 Alexander_Defauw 70x100
Linda Brouwer – Advocaat IP Alexander Defauw – Kandidaat Notaris Corporate
Goran_72x100 Annelies_72x100
Goran Danilovic – Advocaat Tax & Customs Annelies van Rookhuijzen – Advocaat Regulatory
Annemarieke_72x100 swaantje_72x100
Annemarieke van Vlodrop – Advocaat Employment Swaantje Taube – Marketing Manager

Informatie team:

 sandy pasfoto  Anne-Marie_72x100  Nora_72x100
Sandy Smid                             Hoofd bibliotheek Anne Marie Schneiders  Marketing medewerker Nora de Leeuw  Informatiespecialist

Over Bird & Bird

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met een uniek en onovertroffen inzicht in strategische commerciële issues. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis en verfrissend creatieve ideeën om onze cliënten te helpen hun commerciële doelen te bereiken. Een sterke focus ligt op high-tech en gereguleerde sectoren, zoals communicatie, media, electronics, IT, energie en life sciences. Wij hebben meer dan 1100 juristen in 26 kantoren in Europa, het Midden-Oosten en Azië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld. Het team van Bird & Bird Den Haag bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen.

Voor meer informatie over Bird & Bird verwijzen wij u graag naar: twobirds.com.

Bij vragen over Bird & Bird kunt u ook terecht bij Swaantje Taube: swaantje.taube@twobirds.com